HOTEL ADMIRAL 3*

Hotel Admiral 3 *** –  je smješten u samom centru  Budve, okružen prijatnim ambijentom i jedinstvenom florom koja predstavlja pravu oazu za uživanje i odmor.Hotel ima provjerenu tradiciju kvaliteta usluga i vrhunskog servisa, koju vjerno njeguje 21 god.Vrata ovog Hotela su otvorena za sve Goste, poslovne ljude i prijatelje,  vrijeme koje provedete u našem hotelu zaista će biti nezaboravno iskustvo.U neposrednoj blizini, a u sklopu iste firme posluje Restoran “A Club”. Gastronomska čarolija Nacionalne i Internacionalne Kuhinje sa bogatom riznicom Vina, je idealno mjesto koje treba posjetiti.Restoran “A Club” mjesto bogate istorije I naslijedja, svoju priču lagano nastavlja u savremenom trendu, praćen  ukusom I mirisom svetskih trendova koji krijepe Vašu dušu i tijelo.Otvoreni bazen za relaksaciju i opuštanje, Gostima pruža momente potpunog ugodjaja I uživanja uz mogućnost konzumacije osvježavajućih koktela i pića.Hotel ima sopstveni parking.Za sve Goste koji žele upoznati grad I okruženje, na usluzi je naše ljubazno osoblje na Recepciji koje će Vas informisati o dogadjajima koje možete posjetiti, pomoći Vam u odabiru za Vas željene ekskurzije, ili pružiti informacije vezane za najam renta-cara, bicikla, broda.Hotel se nalazi na 2 minute hoda od Slovenske plaže, u neposrednoj blizini su Marketi, Apoteka, Tržni Centar, Pijaca, Pošta, Kafići, Autobuska stanica.Udaljenost  od aerodroma, Tivat-20km, Podgorica-65km, Luka Bar-39km.Hotel raspolaže sa 32 dvokrevetne sobe (sa balkonom i bez balkona): 14 twin i 18 dbl soba. Dodatni /pomoćni/ležaj na upit.

CIJENA ARANŽMANA

NAPOMENA

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije MONDOCO, a usklađenim sa UTA BIH Standardima. Uslove putovanja možete pronaći na web linku : https://mondoco.ba/uslovi_putovanja

MONDOCO društvo za turizam i usluge d.o.o. Sarajevo

TRG TEREZIJE BB (CENTAR SKENDERIJA), 71000 SARAJEVO

ID BROJ: 4202410710001

Mondoco Travel

  •   Terezije bb, Centar Skenderija

  •    Telefon: +387 33 201 109

  •    E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebooku

© Copyright 2017 Mondoco d.o.o. Sarajevo