BALI

8 DANA ZA 1497 KM

Termin

26.2.-5.3.

Smještaj

HOTEL PING SEMINYAK 3*

Prijevoz

Avio

PROGRAM PUTOVANJA

 

 

1.Dan / 26.02. / Utorak : Sarajevo – Doha

Okupljanje na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Planirani let za Dohu u 12.00h. Slijetanje u Dohu u 19.15h po lokalnom vremenu. Planirani let za Denpasar(Bali) u 02.35h…

 

2.Dan / 27.02.  / Srijeda : Doha – Bali

Let iz Dohe za Bali u 02.35h. Slijetanje na Bali u 17.30h po lokalnom vremenu. Pasoška i carinska kontrola, te transfer do hotela. Check in u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

 

3.Dan / 28.02. / Četvrtak : Bali – Ubud area tura

Doručak. Polazak iz Hram je uklesan u stijene u 9.st., a likovi demona koji se nalaze na ulazu podsjećali su na slonove po kojima je hram dobio nadimak spilja slonova. Goa Gajah je također na listi UNESCO-afakultativni izlet. Odlazak na posjetu Goa Gajah hramu. Hram je uklesan u stijene u 9.st., a likovi demona koji se nalaze na ulazu podsjećali su na slonove po kojima je hram dobio nadimak spilja slonova. Goa Gajah je također na listi UNESCO-a . Vožnja prema Gunang Kawiu, kompleksu hramova uklesanih u stijenu koji datiraju iz 11.st. i posvećeni su kralju Anak Wungsu i njegovim kraljicama. Slijedi posjeta čuvenoj šumi majmina. U šumi majmuna u Ubudu, svi posjetioci su pozvani kao gosti u dom baležanskih makakija, majmuna sa dugim repovima koji su nakon ljudi, najrasprostranjeniji i najuspješniji od svih primata. Odlazak na Tegalang polje riže, najprepoznatljivije mjesto na Baliju i parvo savršenstvo prirode. Uživanje u ljepotama prirode. Odlazak na ručak u lokalnom restoranu. Slobodno vrijeme za odmor. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4.Dan  / 01.03. / Subota : Nuse Penida otok

Doručak. Odlazak do luke i ukrcacvanje na brzi brod. Polazak ka otoku NUSA PENIDA. Odlazak na poznatu plažu Kelingking. Vrijeme predviđeno za odmor i relaksaciju. Nakon odmora polazak ka poznatoj lokaciji Angel Bilabong. Čudesna formacija stijena na obali otoka koja će vas očarati. Vrijeme predviđeno za odmor na plaži Broken beach. Imaćemo i vrijeme predviđeno za  kupanje i ronjenje uz maske uz naše vodiče na 3 poznare lokacije na otoku : Gamat , Manta i Budha point. Nakon ronjenja vrijeme je za ručak. Nakon ručka polazak brodom ka luci. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

5.Dan  / 02.03. / Nedjelja : Bali – Otok kornjača – Uluwatu cliff temple tura

Doručak. Polazak iz hotela i odlazak na TanjungBenoa plažu, te odlazak sa brodom sa staklenim dnom na otok kornjača. Imaćete priliku da uživate u prizorima i prirodnom staništu kornjača. Odlazak na Jimbaran plažu u lokalnom restoranu na ručak. Tura se nastavlja ka Dreamland plažu sa najljepšim bijelim pijeskom. Odmori relaksacija na plaži. Nastavak putovanja ka Uluwatu Cliiff hramu sa nevjerovatnim pogledom na okean. Povratak ka mjestu iskrcaja. Povratak u hotel. Noćenje.

 

6.Dan / 03.03. / Ponedjeljak : Bali   – individualne aktivnosti           

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, odmor na plaži te shopping. Noćenje.

 

7.Dan  / 04.03. / Utorak : Bali – individualne aktivnosti – check out

Doručak. Vijeme predviđeno za odmor i relaksaciju na plaži. U večernjim satima napuštanje hotela i polazak ka aerodromu.Carinska i pasoška kontrola. Prijava na let.

 

8.Dan / 05.03. / Srijeda : Bali – Doha – Sarajevo

Planirani let za Dohu u 00.30h sa slijetanjem u Dohu 05.50h po lokalnom vremenu. Nedugo zatim u 07.00h let iz Dohe za Sarajevo, sa slijetanjem u Sarajevo u 11.00h po lokalnom vremenu.

 

 

NAPOMENA : NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA

CIJENA PAKET ARANŽMANA  : 1497,00 KM
*sa uključenim avio taxama, osiguranjem i transferima

 

Navedena cijena vrijedi za 10+ prijavljenih putnika i u pitanju je trenutna cijena za traženi period. U slučaju odstupanja od broja prijavljenih može doći do promjene u cijeni aranžmana.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

 

-Avio karta na relaciji Sarajevo–Doha–Denpasar–Doha–Sarajevo na redovnoj liniji Qatar Airwaysa;

-Aerodromske takse;

-6 noćenja u hotelu sa uslugom noćenje sa doručkom u ½ sobi (posljednja noć se iskorištava do polaska na transfer , tačnije do 21.30h);

-Transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;

-1 Pratioca putovanja iz Sarajeva;

-Troškovi pripreme i organizacije putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

 

-Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu : 250,00 KM

-Putničko zdravstveno osiguranje : 16,00 KM

– Svi izleti i obilasci navedeni po programu

Izleti :

Paket svih cjelodnevnih izleta i obilazaka sa ručkom u restoranima navedenih po gore navedenom programu nije uključen u cijenu.

Cijena izleta ovisi o broju prijavljenih, te će se cijena paketa izleta formulisati najkasnije 10 dana pred polazak na putovanje.

NAPOMENA

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije MONDOCO, a usklađenim sa UTA BIH Standardima. Uslove putovanja možete pronaći na web linku : https://mondoco.ba/uslovi_putovanja

MONDOCO društvo za turizam i usluge d.o.o. Sarajevo

TRG TEREZIJE BB (CENTAR SKENDERIJA), 71000 SARAJEVO

ID BROJ: 4202410710001

Mondoco Travel

  •   Terezije bb, Centar Skenderija

  •    Telefon: +387 33 201 109

  •    E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebooku

© Copyright 2017 Mondoco d.o.o. Sarajevo