CRNA GORA - LJETO 2018

HOTELI

Termini

Ljeto 2018

Smještaj

Hoteli i apartmani

Prijevoz

Sopstveni

BUDVANSKA RIVIJERA

 

BUDVA

Hotel Admiral 3*

Hotel Admiral 3 *** –  je smješten u samom centru  Budve, okružen prijatnim ambijentom i jedinstvenom florom koja predstavlja pravu oazu za uživanje i odmor.Hotel ima provjerenu tradiciju kvaliteta usluga i vrhunskog servisa, koju vjerno njeguje 21 god.Vrata ovog Hotela su otvorena za sve Goste, poslovne ljude i prijatelje. U neposrednoj blizini, a u sklopu iste firme posluje Restoran “A Club”. Gastronomska čarolija Nacionalne i Internacionalne Kuhinje sa bogatom riznicom Vina, je idealno mjesto koje treba posjetiti.Otvoreni bazen za relaksaciju i opuštanje, Gostima pruža momente potpunog ugodjaja I uživanja uz mogućnost konzumacije osvježavajućih koktela i pića.Hotel ima sopstveni parking.

Hotel Poseidon 3*

Mir i tišina koji su vam tako potrebni, a opet – neposredna blizina Budve, koja je centar svih zabavnih dešavanja tokom ljetnjih mjeseci nesvakidašnji su spoj koje objedinjuje samo Hotel “Poseidon” na Jazu.

Lokacija Hotela “Poseidon” na Jazu čini ga odličnim izborom za miran porodični odmor, uz uživanje na plaži i moru, romantičan odmor uz svijeće i zalazak sunca, ali i zabavan i dinamičan odmor uz obilazak susjednih gradova i svih atraktivnih djelova Crne Gore.

Hotel Tre Canne 5*

U srcu Budve, na par koraka od predivne pješčane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno.

Kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obilježje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi – jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule.

Hotel Batua Residence 4*

Rezidencija Butua je smještena na izuzetnoj lokaciji pored Starog grada Budve, na samo 30 metara od plaže Ričardova glava i na 60 metara od marine za jahte. Moderne smještajne jedinice nude besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima.

NAPOMENA

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije MONDOCO, a usklađenim sa UTA BIH Standardima. Uslove putovanja možete pronaći na web linku : https://mondoco.ba/uslovi_putovanja

MONDOCO društvo za turizam i usluge d.o.o. Sarajevo

TRG TEREZIJE BB (CENTAR SKENDERIJA), 71000 SARAJEVO

ID BROJ: 4202410710001

Mondoco Travel

  •   Terezije bb, Centar Skenderija

  •    Telefon: +387 33 201 109

  •    E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebooku

© Copyright 2017 Mondoco d.o.o. Sarajevo