VIKEND I ODMOR NA TARI

RAFTING

Termin

Vikend na Tari

Smještaj

Trio Lux Resort

Prijevoz

Auto

O SMJEŠTAJU

U slikovitom pejsažu, smješten na lokaciji Dučeli-Čelikovo polje (16,5 kilometara od Foče ka Crnogorskoj granici), Trio Lux Resort svojim gostima nudi kombinaciju nestvarne prirode i modernog komfora. Za osvježenje, uživanje i opuštanje u vrelim ljetnjim danima na raspolaganju je bazen koji je ujedno i jedini u smještajnim kapacitetima ove vrste u čitavom regionu.

Trio Lux Resort raspolaže sa 25 drvenih bungalova, vrlo moderno uređenih, enterijerom koji je u potpunosti usklađen sa prirodnim okruženjem. U svakom od bungalova nalazi se vrlo komforan francuski ležaj sa pomoćnim ležajem. Svaki od bungalova ima sopstveno kupatilo. U okviru kompleksa obezbjeđen je parking i kompletno je pokriven video nadzorom.

Za avanturiste i adrenalinske zavisnike nudimo različite aktivnosti u prirodi, a u zavisnosti od želja i od interesovanja gostiju na raspolaganju je rafting Tarom, kanjoning kanjonom Nevidio, pješački turizam, planinarenje i obilazak Nacionalnog parka “Sutjeska”, jedinstvene prašume “Perućica” i planinskih masiva Maglić (najviši u Bosni i Hercegovini) i Zelengore.

Prije raftinga svaki učesnik dobija odgovarajuću kvalitetnu opremu koja uključuje neoprensko odelo, čizme, spasilački prsluk, kacigu, veslo i anorak-nepremočivu jaknu u slučaju kiše. Nakon kratkog upoznavanja sa tokom izleta i nakon preporuka vodiča o načinu ponašanja na čamcu pri spuštanju niz brze vode, kreće se ka početnoj rafting destinaciji. Svi rafting vodiči su izuzetno iskusni i licencirani su od strane Svjetske rafting federacije(IRF). Spust se odvija kroz najuzbudljiviji dio kanjona rijeke Tare. Pozivamo vas da posjetite Trio Lux resort i upustite se u ludu adrenalinsku avanturu, a mi vam obećavamo nezaboravne trenutke.

CIJENA PAKET ARANŽMANA  :

80,00 EUR po osobi ( 2 osobe u standradnom bungalovu ) 

70,00 EUR po osobi  ( 3 osobe u standardnom bungalovu )

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

 

-3 dana – 2 nocenja – 5 obroka;

-Dolazak u petak , check in od 15.00 h;

-večera , noćenje petak , doručak , ručak , večera , noćenje subota, doručak;

-check out do 10.00 h;

-boravišna taksa;

-osiguranje;

-parking sa video nadzorom;

-internet;

-bazen;

-korištenje odbojkaškog terena , stonog tenisa , pikada i sl.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

 

Fakultativne izlete;

-Izlet rafting 35,00 EUR po osobi;

-Izlet obilazak Perućice i nacionalnog parka Sutjeska sa pješačkom turom 45,00 EUR.

NAPOMENA

  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije MONDOCO, a usklađenim sa UTA BIH Standardima. Uslove putovanja možete pronaći na web linku : https://mondoco.ba/uslovi_putovanja

MONDOCO društvo za turizam i usluge d.o.o. Sarajevo

TRG TEREZIJE BB (CENTAR SKENDERIJA), 71000 SARAJEVO

ID BROJ: 4202410710001

Mondoco Travel

  •   Terezije bb, Centar Skenderija

  •    Telefon: +387 33 201 109

  •    E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebooku

© Copyright 2017 Mondoco d.o.o. Sarajevo